dinsdag 17 december 2013

Sprekende fotoserie #3: Follow me

Gister vertelde ik jullie over Instagram. Hier haak ik vandaag weer op in, maar dan over een wel erg opvallende gebruiker van Instagram. De Russische fotograaf en film producer Murad Osmann en zijn vriendin reizen de hele wereld over. Ze hebben de rijstvelden in Bali gezien, gezommen in de Singapore infinity pool en zijn in Disneyland HongKong geweest en ga zo maar door...



Tijdens hun reizen maken ze geen gewone toeristen kiekjes, maar Murad laat zich op zijn foto's aan de hand van zijn vriendin over de wereld leiden. Deze foto's publiceerde hij tijdens zijn reizen direct op Instagram en zo kon iedereen meteen zien waar op de wereld hij zich bevond.

Vanaf dat de fotoserie te bezichtigen is op zijn Instagram pagina,is deze viraal gegaan en heeft hij sinds dien meer dan 500.000 volgers op zijn account.

Zoals veel foto's ontstond zijn eerste foto van deze serie per ongeluk. Zijn vriendin was wat ongeduldig omdat Murad overal foto's maakte en dus steeds stil stond. Hierdoor pakte zij zijn hand en trok hem met zich mee. Daar was de eerste foto van een erg bekende fotoserie! 

Ik persoonlijk vind het hele bijzondere en romantische beelden, daarom kun je er hier een aantal bewonderen.

Kijk voor meer van zijn foto's op zijn Instagram profiel @muradosmann of op instagram.com/muradosmann



Geen opmerkingen:

Een reactie posten